Bizi Facebook'tan Takip Edin
Bizi Twitter'dan Takip Edin
3-4 Kişilik
10-12 dk.

MALZEMELER

  • 500 gr. Golda spagetti makarna
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 500 gr. mantar
  • 2 diş sarımsak
  • 400 gr. krema
  • 4-5 dal fesleğen
  • Tuz
  • Karabiber

HAZIRLANIŞI

Kaynayan tuzlu suda spagettileri haşlayın.
Ayrı bir tencerede tereyağını eritin.
İnce dilimlediğiniz sarımsakları ekleyin bir tur çevirin ve mantarları tencereye alıp iyice pişirin, krema, tuz ve karabiberi ilave edin.
Haşlanan spagettileri sosun içerisine alın ve fesleğen yapraklarını da ekleyerek karıştırıp, sıcak servis edin.

PİŞİRME ÖNERİSİ

DİĞER TARİFLER

Spagetti Kek
Fesleğenli Arpa Şehriye
Cevizli Lorlu Erişte